Thomas Sabo Ringar

Thomas Sabo Smycken Online !
Thomas Sabo Smycken Online !

Valuta:

 

Köpvillkor

Priser och Avgifter
De priser som anges på thomassabo-smycken.com anges inklusive mervärdesskatt (moms). Priserna inkluderar fri frakt och fri retur inom Sverige, om inte annat anges. Särskilda avgifter tillkommer för fakturaupplägg, paket som beställs mot Postförskott/Efterkrav, snabbleverans samt för outlösta paket.
Upprättande av avtal om köp
Avtal om köp upprättas då din beställning har bekräftats av thomassabo-smycken.com via e-post till den e-postadress som du angivit vid beställningen. Genom beställningen accepterar du dessa Villkor. thomassabo-smycken.com ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande. På thomassabo-smycken.com kan avtal endast ingås med kunder med leveransadress i Sverige.
leverans
thomassabo-smycken.com använder följande fraktmetoder:
Objekt, mindre objekt som kan förbli i brevlådan. Paket, varorna levereras till närmaste leveransplats. När paketet kan hämta, skickas ett textmeddelande om serienumret till det angivna telefonnumret i ordern. Vid leverans måste ett giltigt ID visas.
Hemleverans, beroende på storlek eller vikt, kan inte levereras till leveransplatsen för varor, dörr till dörr leverans under dagen. Leverans hemleverans är via telefon. Leverans hänvisar vanligtvis till den första porten eller fasta raden som skickas till adressen.
Normal leveranstid är 1 till 4 arbetsdagar efter att thomassabo-smycken.com bekräftar din order via e-post. Om produkten ingår i beställningen är leveranstiden 5-10 arbetsdagar. Dessutom har du möjlighet att leverera produkten inom 24 timmar för att återbetala de återbetalningsbara återbetalningarna.
När din beställning skickas från thomassabo-smycken.coms lager, skickas e-posten till den angivna e-postadressen. Paketet ska kontakta dig inom 2 arbetsdagar. Om du inte får ditt mail inom två arbetsdagar, vänligen kontakta kundtjänst.
Osålda paket / fartyg
Paket som inte samlats in inom fjorton (14) dagar kommer att skickas tillbaka till thomassabo-smycken.com. Om detta inträffar debiteras 299 SEK för Sportkore-hantering, frakt, retur och frakt. Rätten att avsluta omfattar inte osålda paket.
Returpolicy
Som konsument har du alltid 14 dagar att dra tillbaka dina rättigheter enligt Long Range Contract Law och Commercial Off-Premise Contract Law (2005: 59). För att du ska ha fullständigt förtroende för köp av produkten kan thomassabo-smycken.com ge trettio (30) dagar efter mottagandet av rätten att återvända eller merparten av avkastningsrätten. Du vill bli återlämnad till ditt föremål vid denna tidpunkt för att ersättas eller återbetalas, med hjälp av den inkluderade återhämtningsformuläret (du har tappat bort det, kontakta kundservice, vi skickar en ny). Det går inte att ändra avkastningsavgiften efter thomassabo-smycken.com. Som kund har du säkert rätt att prova produkten hemma för att försäkra dig om att produkten uppfyller dina förväntningar. Om du returnerar oanvända varor inom 30 dagar med den aktuella etiketten och förpackningen bifogad, återbetalas du helt eller gör de nödvändiga ändringarna. Om kvaliteten på produkten har påverkats av kunden har behandlat mer än vad som behövs för att studera produktens egenskaper och funktioner, är resultatet ett avdrag för värdet av motsvarande produkt för att minska ersättningen.
Reklamation
Om en vara avviker från vad som följer av avtalet mellan dig och thomassabo-smycken.com eller på annat sätt inte motsvarar den beskrivning av varan som thomassabo-smycken.com har givit, kan varan returneras. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar t ex inte fel orsakade av normalt slitage. Reklamation till thomassabo-smycken.com ska göras inom skälig tid efter det att felet upptäckts, dock senast inom 3 år. thomassabo-smycken.com förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. Vid reklamation, använd den medskickade retursedeln (har du tappat bort den, kontakta kundtjänst så skickar vi en ny). thomassabo-smycken.com har ingen möjlighet att i efterhand ersätta kostnaden för returfrakt.
Retur
Vid retur står du risken för varan, därför är det viktigt att varan inte kan komma till skada under transporten. För att en full återbetalning ska kunna genomföras ska varan vara oanvänd och skickas tillbaka i oskadad originalförpackning, samtliga etiketter ska sitta kvar och manualer ska skickas med. Det är viktigt att ytteremballage används och att tejp eller annat material inte klistras på originalförpackningen.
Vid köp av hygienartiklar, underkläder och badkläder, får förseglingen inte vara bruten, sådana varor med bruten försegling kan inte returneras. ångerrätten gäller inte alls varor som tillverkats eller ändrats i enlighet med dina särskilda önskemål exempelvis montering av skidor. Returer kan inte skickas mot Postförskott/Efterkrav. Efter mottagen och godkänd retur kommer återbetalning att ske inom fjorton (14) dagar från det att thomassabo-smycken.com tog emot returen. återbetalning sker endast genom insättning till bankkonto, ej kontant. Kostnader för tjänster kopplade till leverans såsom expresspack och postförskottsavgift återbetalas ej vid en retur.
För att möjliggöra en eventuell retur behöver du kunna påvisa köp och thomassabo-smycken.com rekommenderar att du sparar orderbekräftelse och betalningsreferens som kvitto på ditt köp.
thomassabo-smycken.com bekostar en retur per försändelse. För information eller hjälp vid retur som inte omfattas av retursedel och fri frakt, kontakta thomassabo-smycken.coms kundtjänst.
Retur av kampanjvaror
Vid köp som berättigar till gåva eller extra rabatt betraktas värdet av gåvan eller den extra rabatten som en generell rabatt på hela beloppet vid köptillfället. Om någon del av köpet byts och/eller returneras värderas returnerade varor till köpeskillingen minus sin relativa andel av den generella rabatten. Vid byten sker ingen omräkning av den ursprungliga grunden för gåva eller rabatt.
Kampanj eller erbjudande om sådan gåva eller extra rabatt är endast tillgänglig för nya köp via handelsplatsen thomassabo-smycken.com och kan inte erhållas retroaktivt. Gåva eller rabatt kan inte överföras till annat köp och kan inte tillgodoräknas vid byte till annan vara.
Transportskador
thomassabo-smycken.com ansvarar för varor som skadas eller kommer bort under leverans till dig. Reklamation av transportskador ska göras inom skälig tid. Vid mottagande av försändelsen är det därför viktigt att kontrollera att godset inte är transportskadat. thomassabo-smycken.com rekommenderar att du anmäler en eventuell transportskada direkt på plats hos utlämningsombudet och därefter kontaktar thomassabo-smycken.coms kundtjänst. Tänk på att behålla allt emballage och produktens förpackning vid en transportskada.
Betalning
Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner du thomassabo-smycken.coms allmänna villkor.
Presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod.
Force Majeure
I händelse av omständigheter som står utanför thomassabo-smycken.coms skäliga kontroll, exempelvis vid händelse av ändrad lagstiftning, myndighetsåtgärder, strejk, blockad, sabotage, krig, terrorism, brand, översvämning, naturkatastrof eller liknande händelser ska thomassabo-smycken.coms förpliktelse att fullgöra köpeavtalet skjutas upp så länge omständigheten råder. Om sådan försening överstiger 2 månader har såväl du som thomassabo-smycken.com rätt att häva avtalet med omedelbar verkan utan någon skyldighet att betala skadestånd.
Personuppgifter
thomassabo-smycken.com ansvarar för att de personuppgifter som lämnas i samband med köp hanteras i enlighet med Personuppgiftslagen. Genom godkännande av köpeavtalet med thomassabo-smycken.com samtycker du till att dina uppgifter sparas, för att kunna behandla din order och genomföra köpet, underlätta vid kommande köp, möjliggöra uppdatering av din orderstatus samt för utskick av erbjudanden från thomassabo-smycken.com, eller thomassabo-smycken.coms samarbetspartners, genom sms, e-mail eller annan direktreklam. Som kund kan du ta del av de sparade uppgifter, ändra dem eller be om radering. Du kan också när som helst ta tillbaka ditt samtycke till att få erbjudanden.
Pris- och Produktinformation
Vid eventuella felaktigheter i lagerstatus eller pris förbehåller sig thomassabo-smycken.com rätten att häva avtal om köp. Om varan utgått eller av annan anledning inte finns tillgänglig är thomassabo-smycken.com inte skyldiga att tillhandahålla varan men kan föreslå en alternativ vara. All bildinformation ska ses som illustrationer och kan inte garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.
Omdömen
Genom att lämna omdömen kring produkter på thomassabo-smycken.com.se ger du också thomassabo-smycken.com rätten att publicera dem på thomassabo-smycken.com.se samt i andra kanaler och medier. thomassabo-smycken.com förbehåller sig rätten att inte publicera och/eller ta bort inskickade omdömen.
övrigt
Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekomendationer och svensk lag vid en eventuell tvist.
För frågor kring innebörden av dessa Villkor eller tillvägagångssätt vid ångerrätt, reklamationer, transportskador eller annat, ta kontakt med thomassabo-smycken.coms kundtjänst. Kontaktuppgifter till kundtjänst finner du på thomassabo-smycken.com.

Tillbaka