Thomas Sabo Ringar

Thomas Sabo Smycken Online !
Thomas Sabo Smycken Online !

Valuta:

 

Frakt & Returer

Din tillfredsställelse är vad vi strävar efter. Vi erbjuder en heltäckande politik för återvändande till våra kunder. Om du hittar problem med de produkter, vänligen kontakta oss innan returvaror.

Reparation

Under 3 månader (från leveransdatum visar online), om du hittar produkter med kvalitetsproblem (Icke-mänskliga faktorer eller icke-resistent yttre skador), kan du skicka dem tillbaka för att reparera (köpare täcka fraktavgifter). När produkten returneras och kontrolleras av vår kvalitetskontroll avdelning för att bekräfta att det är icke-mänskliga faktorer eller icke-resistent yttre skador, reparerar vi för dig och skicka dem tillbaka till dig igen (Säljare kommer att betala fraktavgifter). Eller så kan du också gå till din lokala underhållscentralen i närheten och åtgärda felaktiga artiklar och skicka oss en kopia av kvittot för att reparera kostnad. Då kommer vi att betala kostnaden.
Tips: Det reparera kostnaden inte ska subventioneras av oss om dess kvalitetsproblem orsakas av den mänskliga faktorn eller undvikas inte uppkommer.

Byte

Problem Non-kvalitet

I 7 dagar (från leveransdatum visar online), om du hittar produkterna har stora problem i färg och storlek, kan den returneras och bytas ut på följande villkor:
1. Produkterna ska returneras i originalförpackningen.
2. Produkterna ska inte har använts och har inget inflytande för andra försäljning.
3. Efter de produkter som skickas tillbaka intakt och har inga andra problem, kommer vi att leverera en ny till dig.

kvaliteten

Under 30 dagar (från leveransdatum visar online), om du hittar produkterna har kvalitetsproblem (Icke-mänskliga faktorer eller icke-resistent yttre skador), kan du skicka dem tillbaka. När produkten returneras och kontrolleras av vår kvalitetskontroll avdelning för att bekräfta att det är icke-mänskliga faktorer eller icke-resistent yttre skador, kommer vi att ersätta en ny för dig. (Säljare kommer att betala fraktavgifter).
Tips: Om kvalitetsproblem orsakas av den mänskliga faktorn eller undvikas inte uppkommer, bör kostnaden för retur eller utbyte ska betalas av köpare.

Return och partiell återbetalning

Vår webbplats kan inte stödja full återbetalning för icke-kvalitetsproblem såsom:
- Färgen är en annan från en på din webbplats. (Det kan bero på de olika resolutioner om olika enheter.)
- De Produkter är inte vad jag trott.
- Jag är inte nöjd med denna produkt.
I 7 dagar (från leveransdatum visar online), om du begär att returnera poster på grund av ovanstående skäl måste du skicka tillbaka produkterna i originalförpackningen (köpare betalar sändningsavgifterna). Efter att vi fått produkterna intakta, kommer vi dra expeditionsavgift och fraktavgift för att ge dig en partiell återbetalning.

Return och full återbetalning

I 7 dagar (från leveransdatum visar online), om du hittar produkterna har kvalitetsproblem, vi kommer full återbäring dig.
Tips: Om kvalitetsproblem orsakas av den mänskliga faktorn eller undvikas inte uppkommer, kostnaden för retur eller byte bör betalas av köpare.
Om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst, kommer vi att erbjuda dig information retur.
Tillbaka